Branduri
Vezi toți producătorii »
Newsletter


 
 
 Cum intru in posesia produselor?

In ziua de azi, cel putin in Romania, si mai ales in Bucuresti, traficul este infernal. Magazinul nostru va poate ajuta sa scutiti mult timp cu ajutorul livrarii la domiciliu, sau la oricare alta adresa indicata de catre dumneavoastra.

In Bucuresti, comenzile se livreaza prin curieratul firmei noastre, a doua zi de la plasarea comenzii, ora livrarii fiind stabilita de comun acord cu clientul.

In alte localitati, comenzile se trimit prin curierat rapid a doua zi de la preluare, ajungand  in termen de 24 de ore de cand au fost trimise.  Termenul maxim de livrare a comenzilor in tara este de 5 zile (120h) lucratoare.(veti primi un mail care va contine termenul de livrare)

Pentru comenzile care trebuie sa ajunga in afara Bucurestiului, pragul minim de comanda este 100 ron.  Comenzile care au fost plasate pe site , valoreaza mai putin de 100 ron si trebuie trimise in alta localitate decat Bucuresti, vor fi automat anulate.

Taxe de transport

In Bucuresti, pentru comenzi mai mici de 500 ron, transportul costa 15 ron + TVA, iar pentru comenzi mai mari de 500 ron este gratuit. Daca doriti ca livrarea sa fie facuta in aceeasi zi in care a fost plasata comanda, se va plati o taxa de urgenta de 50 ron.

In alte localitati, taxele de  transport sunt suportate de catre client si se platesc direct la Sprint Curier, cu care lucram de obicei. Taxele firmei Sprint Curier sunt urmatoarele:

 

   

 

. plic documente (max. 500 gr.) - 13 RON/exp.+TVA

. colete (primul kg.) - 15 RON/exp.+TVA

. fiecare kg. in plus - 1.1 RON+TVA

. expeditii loco (primul kg.) - 8 RON/exp.+TVA

. expeditii in alte localitati decat cele in care exista agenti SPRINT CURlER - 0,8 RON/km+TVA

-       rambursul banilor – 1% din valoarea rambursului + 13 RON (contravaloarea unui plic)

       

 Putem de asemenea trimite comenzile prin oricare alta firma de curierat preferata clientului.


VA RUGAM SA VERIFICATI STATUSUL COMENZII DIN CONTUL DESCHIS PE SITE-UL NOSTRU !!! 

COMANDA POATE FI CONFIRMATA SAU ANULATA IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATEA PRODUSELOR.

Momentan se lucreaza la site-ul nostru pentru a crea un sistem mai bun de magazin online, mai eficient si mai rapid.

Va rugam  sa lansati comanda online pe site, in acest fel ea va fi prelucrata mai repede si produsele dorite vor fi identificate 100% sigur, evitand riscul unor erori de cod sau denumire a produsului.

Foxycomputers este numai magazin online iar produsele comandate se livreaza la adresa indicata de dumneavoastra.

www.price.ro - your shopping expertViziteaza magazinul Foxy Computers pe ShopManiaSmartbuy.ro - preturi si comparatiiElectroniceOpen Directory Project at dmoz.org